Oldalak: [1] 2 3 ... 24
Nyomtatás
Szerző Téma: Érzés/álom/különös képesség  (Megtekintve 24819 alkalommal)
omers
Újonc
*

Profil megtekintése
« Dátum: 2007. Május 16. - 20:40:27 »

Vannak-e olyan előre megérzéseitek,megálmodásotok ami bekövetkezet,megvalósúlt
 vagy szokott. példákat szeretnék ha van irnátok,vagy eseteket magatokról !!!
 Velem sokszor elöfordul sajnos v. nem sajnos?!!
Naplózva
Franyesz
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #1 Dátum: 2007. Május 17. - 08:11:42 »

Nekem régebben volt, elég sokszor, általábanhavonta kétszer, de sajnos elmúlt. Konkértan megálmodtam a következő napból részleteket. Abbahagytam a meditálást, elmúltak ezek.

Egy példa: egyszer megálmodtam hogy kezdődik a nyelvtanóra, és azt hogy az egyik srác el kezdi faggatni a tanárt a hétvégéről. Másnap nyelvtanunk volt, bementünk és ugyanaz történt, ugyanazt kérdezte, ugyanazt csinálta, és ugyanabba a ruhába volt mindenki mint amiben megálmodtam.

Zavar hogy ez előfordul veled? Írj le egy két konkrét példát!  Mosolyog
Naplózva
manna1224
Hős tag

Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: 2007. Május 17. - 12:40:33 »

Szoktam előre megérezni dolgokat.Elég gyakran.Hogy jó-e,azt nem tudom eldönteni,mert egyrészt így nem ér meglepetés-hisz úgyis tudtam;másrészt,ha nem tudnám előre,lehet,hogy érdekesebbek lennének a napjaim. Kacsint
Álmaim igen intenzívek.Valóságos,általam ismert emberek szerepelnek benne.Sokszor a még el nem ért céljaimat tartalmazzák.Nem mondhatom,hogy megvalósultak vagy megvalósulnak,de mivel sokszor visszatérők,ezért nem lehetetlen,hogy beteljesülnek.. Hááát
Naplózva
Balu1965
Törzstag

Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: 2007. Május 17. - 14:00:10 »

Lehet, hogy furcsának találjátok, de én már jó párszor megéreztem azt, hogy ki közelít felém. Még semmit sem látok belöle, csak egy alakot, de én az esetek többségében megérzem, hogy ki az. Persze csak közeli ismerőssel fordul elő ez velem.
Naplózva
baldag
Hős tag

Profil megtekintése
« Válasz #4 Dátum: 2007. Május 17. - 17:53:51 »

Én most azzal kísérletezem, hogy álmot generálljak,félálomban elején nagyjából témát válsztok, aztán figyelem,ahogy elkezd spontán kicsúszni az irányítás...a gond az, hogy ha pl. látok szöveget, írást,azt nem tudom szószerint megjegyezni...  Szomorú persze ez nem zárja ki a irányított meditációt, stb....  Mosolyog
Naplózva
omers
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: 2007. Május 17. - 20:05:13 »

Sokszor megilyedtem mikor felébredtem és hallgattam késöbb a hireket és bizonyos esetek , történések , büncselekmények megtörténtek.
Késöbb vagy még azon a napon.

pl:megállmodtam a múltkori esetet a tornádot amerikában , másnap hallottam az esetet
a tegneppal kapcsolatban akkor,a tévében.
Naplózva
omers
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: 2007. Május 17. - 20:13:26 »

Megérezni szoktam embereket én is nem hülyeség,hogy ott vannak vagy közelednek felém.Szerintem normális dolog.Nálam minden embernél más érzés kap el amikor nem
látom és jönnek hozzám
Naplózva
Franyesz
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: 2007. Május 17. - 20:19:56 »

Nekem sajnos eltűnt ez a megérzó képességem, hogy ki közeledik felém....  Sír Sír Sír Sír Sír Sír
Nyáron újra meditálok mostmááááár..... wááá..... Mosolyog
Naplózva
omers
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: 2007. Május 17. - 20:26:27 »

Érdekes nekem nem kell hozzá meditálnom. Bennem van simán.
Naplózva
Franyesz
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #9 Dátum: 2007. Május 17. - 20:27:56 »

Nekem sem kellett meditálnom hozzá régebben.... csak mostanában ért jópár stressz, ideg, stb... ezeket kell megszüntetnem és "kitisztulnom" és utána szerintem "visszakapom" ezeket a képességeket! Mosolyog
Naplózva
omers
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #10 Dátum: 2007. Május 17. - 20:51:52 »

Rosszol értelmeztem elnézést, remélem sikerülni fog !!Én nagyon megérezni nem sze-
retek dolgokat mrt mindig rosszat észlelek. És nem tudok még mit kezdeni mert nem
vesznek komolyan.
Naplózva
Athes
Kölyök tag
**

Profil megtekintése
« Válasz #11 Dátum: 2007. Május 17. - 22:44:45 »

Történelem kisérettségi. Állandóan az járt a fejemben, hogy 8-as tétel, 8-as tétel. Amúgy Hunyadi törökverő harcai volt a címe. Ha becsuktam a szemem, ha kinyitottam, állandóan 8-as tétel. Eljött a nagy nap, ültem a terem előtt. Mindent elfelejtettem.Hirtelen eszembe jutott a 8-as tétel. Gondoltam teszek egy próbát, és átnéztem még gyorsan. Bementem, benyultam a tételek közzé, és megnéztem. Na melyik volt az? Vigyorog
Hát a 8-as tétel. Nagyon jó érzés volt.
Naplózva
omers
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #12 Dátum: 2007. Május 18. - 13:43:31 »

Hm,biztos nem véletlen volt ami történt.   Menő
Naplózva
manna1224
Hős tag

Profil megtekintése
« Válasz #13 Dátum: 2007. Május 18. - 13:47:11 »

Omers,azt írod,hogy mikor megérzel dolgokat,mindig rosszat észlelsz.Mit érzel ilyenkor,mikor tudod előre és tehetetlen vagy?
Mit jelent az,hogy benned minden embernél más érzés kap el,amikor nem látod,és jönnek hozzád?Vajon ilyenkor is csak negatív dolgokat érzel meg?
Naplózva
Balu1965
Törzstag

Profil megtekintése
« Válasz #14 Dátum: 2007. Május 18. - 13:53:35 »

Nálam is teljesen spontán jön ez a megérzés. Nem mindig jön elő, sokszor teljesen váratlanul ér.
Naplózva
Oldalak: [1] 2 3 ... 24
Nyomtatás
Ugrás: