Oldalak: [1] 2 3 ... 55
Nyomtatás
Szerző Téma: Fórumozók üzenetei egymásnak  (Megtekintve 45536 alkalommal)
baldag
Hős tag

Profil megtekintése
« Dátum: 2007. Március 18. - 22:23:55 »

Ide tessék írni olyasmit ami nem személyes, privát üzi, hanem pl .közös projekt,hangos gondolat!!Üdv mindenkinek,írjon minnél több ember! A fórum nyitott itt is -ott is....te is nyitott vagy???Csak magadnak válaszolj!!! Kacsint Vigyorog
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 21. - 20:03:19 írta baldag » Naplózva
katómámi
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #1 Dátum: 2007. Március 20. - 07:12:58 »

Köszi baldag, hogy megnyitottad.  Mosolyog
Én arra  gondoltam, hogy olyan topik is  kellene ahová beirnánk, hogy miről szeretnénk beszélgetni. De ha a többiek nem vevők rá, nem érdemes 1-2 beirásért ujat nyitni, hanem ebbe minden beleférne. Azért gondoltam a beszélgessünk topikot, amibe elkezdhetnénk és ha többieket is érdekli külön választanánk. Engem pl. érdekelne a két agyfélteke összehangolása, a rajzképzés aminek módszere ezen alapul. Villámolvasás stb.
 De erre is szükség van. Lásd a jogi dilemmám.  Mi erről a véleményed?
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 20. - 14:48:44 írta manowari » Naplózva
baldag
Hős tag

Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: 2007. Március 20. - 08:48:48 »

szívesen, de azért van értelme újakat nyitni,mert sokan böngésznek, belenéznek az oldalba, és ha csak1-2 cím van,nem fogja átnézni,legfeljebb ha talál valamit, ami érdekli...engemis érdekelnek a témák, szerintem kérdésként lehet idézni egy tézist, vagy a könyv, cikk linkjét betenni fórumba,ez normális. Az nemmegy, hogy oldalakat úgy beirni, hogy nemderül ki, ki irta mi a címe,stb. idézőjelekkel,forrásmegjelöléssel ki tudsz emelni álításokat,gondolatokat,stb! Vigyorog
Naplózva
katómámi
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: 2007. Március 20. - 14:47:06 »

Átgondoltam. Igazad van! Mosolyog Minden nap uj regisztráltakat látok. Lehet, hogy kevés a téma és azért nem jelentkeznek a fórumra is.
Naplózva
Franyesz
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #4 Dátum: 2007. Március 20. - 18:43:25 »

Sziasztok!

Én is elgondolkodtam már, hogy miért nem látok új forumozókat, hiszen 331 regisztrált tag van.  He
Ha nincs olyan téma,  ami érdekelné őket, szerintem kérjenek meg valakit, aki nyit nekik olyan témát ami érdekli őket! Mosolyog
Tessék csak írni és írni!  Vigyorog
Naplózva
katómámi
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: 2007. Március 21. - 07:32:03 »

Most a jobbagyféltekés rajzolást járom körül. Gyüjtök hozzá anyagot.- Nem tudom mennyit tudtok róla. - Nagyon érdekes eredmények születnek tanfolyam után. Pálcika emberből indul és egy kifejező, térben látható gyönyörü rajz négy nap mulva az eredmény. Szinte hihetetlen!!! Meglepődött Ha készen vagyok felteszem az anyagot.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 22. - 12:58:05 írta manowari » Naplózva
Franyesz
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: 2007. Március 21. - 11:31:34 »

Rendben manowari! Alig várom!!!  Vigyorog Egy picit írsz róla hogy mit is jelent a jobb agyféltekés rajzolás pontosan?
Naplózva
baldag
Hős tag

Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: 2007. Március 21. - 20:02:16 »

Várom én is ,külön témában kéne  kezdeni!!!   A lényege, kb. hogy a rejtett művészi képességeket kihozza... Vigyorog ez egy pénzes tanfolyam amúgy, Maon is csinálták/ják.
Naplózva
Franyesz
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: 2007. Március 21. - 21:39:18 »

Hmm... Érdekes, kíváncsi vagyok hogy manowari majd mit alkot! Vigyorog
Naplózva
katómámi
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #9 Dátum: 2007. Március 22. - 07:13:38 »

Sziasztok!
 Már csak összegeznem kell az anyagot aztán felteszem. Igaza van baldagnak  ezt pénzes tanfolyamokon oktatják. Nem is tudtam teljesen a végére járni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy talán szükséges is egy hozzáértő személy segitsége, mert olyan érzelmi blokkok szabadulhatnak fel, ami segitséget, v. legalább is felügyeletet kiván.
Sanjeev:és akit még érdekel ,addig is érdemes a rajzokat megnézni a képzés előtt és után. csendo.hu/Cimlap.html
Egy Einstein idézet ami szinte összefoglalja ennek az egésznek a lényegét. /Többször utalnak is rá./:"Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."/
Valahogy mig gyüjtögettem a gondolataimba beugrott: Nem félni kell, nem megváltoztatni,nem  segiteni, hanem megérteni, elfogadni, esetleg szeretettel feléfordulni. Baldag nem ezt próbálod véletlenül Te is sugallni? Vigyorog
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 22. - 15:31:55 írta manowari » Naplózva
baldag
Hős tag

Profil megtekintése
« Válasz #10 Dátum: 2007. Március 22. - 19:17:18 »

Köszi,gondolom,ha megvan a technika neve, a gogle meg a Yahoo(ezt jobban szeretem,ha képet kell keresni) dobállja ki a neveket.. a rajzos izéről láttam én is cikket, meg tévériportot is, majd a topicba beírom...amit gondolok....  Kacsint
Naplózva
baldag
Hős tag

Profil megtekintése
« Válasz #11 Dátum: 2007. április 06. - 21:53:12 »

ünnepek alatt nem leszek,írjatok,hogy legyen mit olvasnom majd keddtől!!!!!!!!! Vigyorog
Naplózva
katómámi
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #12 Dátum: 2007. április 08. - 07:04:17 »

Keddtől leszek én is! Mosolyog
Kellemes Husvéti Ünnepeket kivánok nektek!!
Naplózva
Franyesz
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #13 Dátum: 2007. április 08. - 08:46:05 »

Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!!!   Vigyorog
Naplózva
katómámi
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #14 Dátum: 2007. április 10. - 16:26:54 »

Ma de. baldaggal, du. Sanjeevvel szerettem volna beszélgetni. Chat-t szobában várakoztam.  Át-át néztem a fórumra még itt láttalak benneteket, aztán eltüntetek. Siettetek, vagy nem vettetek észre? Határozatlan
Naplózva
Oldalak: [1] 2 3 ... 55
Nyomtatás
Ugrás: