|
baldag
|
 |
« Válasz #1650 Dátum: 2010. Február 11. - 18:00:06 » |
|
Lehet hogy hülye kérdés, de búra alatt is működik? Úgy az igazi nem?
Igen, úgy az igazi, müködik, és így magadat se csapod be... mivel nem a fizikai levegőn át megy az erő, ami mozgat....  Az empátia, amit leírtál jó dolog, a buszon, stb. próbállj meg védőburokkal kizárni nem kellemes benyomásokat... vannak asztrálköpeny, asztrálpajzs, mentális burok hasonló néven futó módszerek...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
lewi1234
|
 |
« Válasz #1651 Dátum: 2010. Február 12. - 11:05:08 » |
|
Úgy az igazi,tehát működik  A youtube-on rengeteg búrás videó van fenn
|
|
|
|
|
Naplózva
|
...We're a broken people living under loaded gun...
|
|
|
|
parkour
|
 |
« Válasz #1652 Dátum: 2010. Február 12. - 17:11:23 » |
|
Lehet pár embert el fogok szomorítani,de ezt el kell Mondanom. Már nem egyszer olvastam olyat, hogy valaki a psi wheel-t csak úgy tudja mozgatni ha ott van a keze a közelben. És az a rossz hír ,hogy az lehet nem is telekinézis , hanem egy fizikai erőtől van az elektromosság. Ezt Csúcshatásnak vagy Elektromos szélnek szokták mondani. olvass utána ha érdekel jobban. A lényeg ,hogy ha használod a kezed ,akkor kb. 90-95% -ban az elektromosságot használod .Elvégre képesek vagyunk vmilyen szinten testünkben az elektronokat (töltéseket ) vándoroltatni és ez felgyülemlik az ujjaid végében.
Szóval ha vki mégcsak most kezdi ,akkor alapon úgy kezdje ,hogy kéz nélkül. Ne sajátmagát csapja be.
bye
|
|
|
|
|
Naplózva
|
A tudás a legnagyobb hatalom,amivel nem szabad visszaélni.!!!
|
|
|
Lady Leila
Kölyök tag

|
 |
« Válasz #1653 Dátum: 2010. Február 12. - 21:23:39 » |
|
Lehet pár embert el fogok szomorítani,de ezt el kell Mondanom. Már nem egyszer olvastam olyat, hogy valaki a psi wheel-t csak úgy tudja mozgatni ha ott van a keze a közelben. És az a rossz hír ,hogy az lehet nem is telekinézis , hanem egy fizikai erőtől van az elektromosság. Ezt Csúcshatásnak vagy Elektromos szélnek szokták mondani. olvass utána ha érdekel jobban. A lényeg ,hogy ha használod a kezed ,akkor kb. 90-95% -ban az elektromosságot használod .Elvégre képesek vagyunk vmilyen szinten testünkben az elektronokat (töltéseket ) vándoroltatni és ez felgyülemlik az ujjaid végében.
Szóval ha vki mégcsak most kezdi ,akkor alapon úgy kezdje ,hogy kéz nélkül. Ne sajátmagát csapja be.
bye
Hát igen, sokan ezzel a módszerrel élnek, azért ez is érdekes, csak ezek szerint nem telekinézis... egyszer nekem is azt javasolták, hogy ezt a képességet nagyon egyszerűen meg lehet tanulni, vagyis odatartani a kezet a az elmozdítandó tárgy mellé. De meg se fordult alapból a fejemben hogy a kezemet használjam hozzá.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Február 12. - 21:25:59 írta Lady Leila »
|
Naplózva
|
"Sötétség nélkül nem létezik a fény sem."
|
|
|
|
baldag
|
 |
« Válasz #1654 Dátum: 2010. Február 17. - 06:36:35 » |
|
Vannak testet ábrázoló térképek is, hogy melyik oldalon milyen ez az elektromosság, pl. Franz Bardon leírása..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
snik94
Kölyök tag

|
 |
« Válasz #1655 Dátum: 2010. Március 13. - 13:28:16 » |
|
Szia baldag! Megint itt vagyok.  Jó látni téged. És téged is parkour, vagyis jó látni h még itt vagytok. Utoljára a 97. oldalra írtam. Mi van veletek? Mennyit és hogy fejlődtetek? És merre jár djprour? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baldag
|
 |
« Válasz #1656 Dátum: 2010. Március 14. - 19:21:02 » |
|
Szia baldag! Megint itt vagyok.  Jó látni téged. És téged is parkour, vagyis jó látni h még itt vagytok. Utoljára a 97. oldalra írtam. Mi van veletek? Mennyit és hogy fejlődtetek? És merre jár djprour?  Szia! Időnként nem vagyok, vagyunk, mi a fejlődés nállad???
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Csabi95
|
 |
« Válasz #1657 Dátum: 2010. Március 25. - 19:08:22 » |
|
Valakinek sikerült már a telekinézis egyáltalán? Ha igen akkor írja le pls hogy pontosan hogy csinálta! Előre is kössz
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kardhal8
|
 |
« Válasz #1658 Dátum: 2010. Március 27. - 21:15:09 » |
|
Sziasztok! Elkezdtem gyakorolni a telekinézist.Sok mindent gyakoroltam és sikerült is, de abbahagytam, mert ezt a gyakorlatot végeztem: Fogtam egy 2L üveget töltöttem bele kevés vizet.(csak annyit hogy ne olyan könnyen dőljön fel.) Belelógattam egy cérnát. a üveg tetejére fogattam a cérna végét És beragasztóztam az üveg tetejét, hogy ne jusson bele semmilyen levegő.
A 2 Kezemet az üveg két oldálához raktam és balara jobbra mozgatni kezdtem közben koncentráltam. egy kis idő után kb 5-6 perc a cérna elindul és a kezemmel mozgott együtt a zárt üvegben.
Egyből felvettem videóval hogy sikerült de aztán kipróbáltam hogy nem koncentrálok és úgy is mozgott. Ekkor megkérdeztem az egyik haveromat hogy ez lehetséges-e és ő annyit felet hogy természetes dolog hogy a kezed feltölti a cérnát elektromossággal és az vonzani kezdi. És ekkor abbahagytam. Lehet hogy ebben van az egész lényege hogy ezt az elektromos kisugárzást lehetne fejleszteni valahogy hogy erősebb legyen akkor képesek lennénk nagyobb dolgok mozgatására is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hyyyc
|
 |
« Válasz #1659 Dátum: 2010. április 06. - 22:55:28 » |
|
kardhal8:
persze hogy elektromosság... próbálj olyan tárgyat mozgatni amire nem hat az elektrosztatika ( pl üveggolyó stb...)
a kezeidet sose használd, fölösleges.
és ha összejön neked a telekinézis, ne hangoztasd, ne dicsekedj vele...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kardhal8
|
 |
« Válasz #1660 Dátum: 2010. április 08. - 18:31:24 » |
|
az üvegolyót is felkössem vagy csak az asztalon próbáljam gurítani? Nem szoktam vele dicsekedni mert úgy se hinnék el 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
cgfcsgsgfs
|
 |
« Válasz #1661 Dátum: 2010. április 10. - 12:39:04 » |
|
Üdv nektek! Én is visszatértem ismét egy kis szünet után.. látom egyre próbálkoznak a tk-val, és ez jó! Én nem igazán foglalkoztam mostanában vele, de talán elkezdem ismét..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
danim
Újonc

|
 |
« Válasz #1662 Dátum: 2010. április 14. - 20:49:37 » |
|
Üdv mindenkinek! Valószínűleg nem igazán ismertek, ez azért van, mert utoljára úgy 4-5 éve írtam  . Akkor nem jött össze, még talán túl fiatal (értsd 10 éves) voltam arra, hogy megfelelően tudjak koncentrálni. Most megint elkezdtem foglalkozni , majd aztán átakarok menni hydrokinesisbe. Szerintem sikerült rájönnöm a telekinesisre, de nem biztos, búra alatt a psi-wheelt még nem tudtam kipróbálni (mindíg elkezdett fájni a fejem, ezért másodszor már nem sikerült). Igaz még megpörgetni is egyszer sikerült, akkor is csak egy centimétert, egyébként csak előre-hátra dől. De fejlődöm  .Még annyi, hogyha közel teszed a kezed hozzá, akkor nem az elektromosság miatt kezd el forogni, hanem egyszerűen a kéz hőkibocsátása miatt. Egyébként minden kezdőnek tudom ajánlani a psi wheelt, könnyen lehet vele tanulni. További jó "szórakozást"!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mindenkiben benne van a TK-csak olyan gyenge,hogy gyakorlás nélkül észrevehetetlen.
|
|
|
Lady Leila
Kölyök tag

|
 |
« Válasz #1663 Dátum: 2010. április 17. - 10:19:15 » |
|
Még annyi, hogyha közel teszed a kezed hozzá, akkor nem az elektromosság miatt kezd el forogni, hanem egyszerűen a kéz hőkibocsátása miatt.
szerintem meg mind 2 igaz...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Sötétség nélkül nem létezik a fény sem."
|
|
|
|
Hyyyc
|
 |
« Válasz #1664 Dátum: 2010. április 20. - 01:02:43 » |
|
én is csak próbálkozok a tk-val... sajnos... valahogy nem jön össze, persze lehet túl nagy falattal akarom kezdeni, mert nekem az általános telekinézis fogalmva valahogy elég szűk, szerintem ha telekinézis akkor legyen kövér mint mondjuk a Heroes-ban, ne csak psi wheel meg ilyesfajta "egyszerű" dolgok, mert nem igazán látni yutubon psi wheel-nél értelmesebbet ami nem fake... ehh megyek inkább megpróbálom kigurítani a ház elé a kocsinkat
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|